Bij ons werken


Meer informatie?

Download hier de presentatie over ons bestaansrecht


Terug naar boven

The Brown Paper Company

Business developer

We zoeken gepassioneerde klant uitdagers die voor ons de connectie leggen met potentiele klanten en deze helpen de beste oplossing te definiëren voor hun organisatie thema's. De latente behoefte van de toekomstige klant weten te activeren is hierbij je kern kwaliteit. Daarmee creëren we de hoogste meerwaarde.

Wij zoeken gepassioneerde klantuitdagers die:

 • een grote bijdrage leveren aan de groei en continuïteit van The Brown Paper Company;
 • een bewezen track-record met het verkopen van professional services hebben;
 • een oprechte relatieman of -vrouw zijn en een vertrouwde adviseur van beslissers;
 • ambitie hebben om te willen leren en er het beste uit te halen;
 • een sterk en direct benaderbaar topnetwerk in een of meerdere sectoren hebben. Bij voorkeur in Financiële Dienstverlening, Zakelijke Dienstverlening, Retail, Uitzendbranche, Productie/Industrie/Food, Technische Dienstverlening, Transport & Logistiek, Telecom & Media (ICT), Zorg of Onderwijs;
 • niet alleen deuren openen, maar relaties inspireren om van hun organisatie het beste te maken en op eigen kracht het beste te worden in hun sector!

Je neemt totale verantwoordelijkheid voor:

 • het proactief en zelfstandig aanspreken en uitbouwen van je netwerk en daar substantieel omzet uit te halen voor The Brown Paper Company;
 • het creëren, identificeren en converteren van kansen tot significante rendementsverbeteringen bij onze klanten;
 • het ontwikkelen van lange termijn relaties gericht op waarde-creatie. Voor onze klanten, en hun medewerkers en ook The Brown Paper Company zelf;
 • sector- en business ontwikkeling op basis van een onderscheidende The Brown Paper Company propositie.

Wij bieden:

 • een onderscheidende propositie, die het verschil maakt en de beste is in de markt van change, optimalisatie, commercie en onderscheidende dienstverlening;
 • een stimulerende, creatieve club van ondernemende collega's;
 • een ambitieuze organisatie, met een goede reputatie op topniveau;
 • de mogelijkheid om je in topnetwerken te begeven, zoals NINTES en NedBricks;
 • veel fun, persoonlijke aandacht en inspirerende events;
 • een topbeloning bij het leveren van topprestaties (deels vast, deels variabel zonder plafond: zoals ondernemende toppers beloond willen worden);
 • een heldere en duidelijke route naar partnership binnen The Brown Paper Company, zonder vage toelatingseisen.

Interesse?

Download onderstaand PDF-document en neem deze aandachtig door. Zo kun je zelf inschatten hoe groot jouw fit is met The Brown Paper Company! Ben jij overtuigd van jouw fit? Stuur dan je CV en je motivatie per mail naar Dennis van Ravenswaaij.

Downloads

Proces

Het selectieproces van The Brown Paper Company bestaat uit verschillende stappen waarin we toetsen of jouw persoonlijke missie aansluit bij die van ons.

Het selectieproces bestaat uit de volgende stappen:

 1. Beoordeling CV en motivatie
 2. Oriënterend gesprek
 3. Referentiecheck
 4. Vervolggesprek
 5. Gesprek inclusief behandeling praktijkcase (rollenspel)
 6. Optioneel toetsing d.m.v. assessment
 7. 'Go/no-go'-beslissing
 8. Benoeming coach
 9. BPC meerdaagse Fundamentals Training

Terug naar boven

The Brown Paper Company

Interne coaching en trainingen

Eenmaal in dienst van The Brown Paper Company, krijg je de meerdaagse BPC Fundamentals-training. In deze training leer je alles over de Brown Paper-methode: hoe wij ons onderscheiden van concurrenten en hoe wij meetbare resultaten halen. De Brown Paper-methode is onderdeel van ons organisatie-DNA.

The Brown Paper Company wil dat iedere medewerker zich maximaal ontwikkelt op de benodigde skills voor het werk. Wij bieden onze medewerkers coaching en trainingen, deels verplicht. The Brown Paper Company werkt met een framework dat van iedere medewerker duidelijk maakt wat zijn persoonlijke ontwikkelingsgebieden zijn. Ook heeft elke medewerker een zelfgekozen Buddy.

Specifieke trainingen

Elke week zijn er specifieke trainingen; individueel of per team. Deze trainingen hebben altijd een hoog pragmatisch gehalte. Je kunt zelf oefenen hoe je met bepaalde situaties omgaat. Ook zijn externe trainingen mogelijk. Voorbeelden van trainingen zijn:

 • Inzicht in de ultieme klantbeleving
 • Inzicht in de operatie
 • Inzicht in de besturing
 • Inzicht in cultuur en gedrag
 • SalesArt: de kunst van het verkopen
 • Rendement denken en toepassen
 • Besluitvorming van het management
 • Implementeren en de organische groei van het sales-DNA

Veel van onze medewerkers zijn door het volgen van trainingen gecertificeerd of hebben een Master Black Belt behaald. Het meeste leer je natuurlijk bij klanten in de praktijk. De klantlijst laat zien dat we voor toporganisaties werken.


Teams

The Brown Paper Company is onderverdeeld in teams. Je kunt zelf kiezen binnen welke team jij je wilt ontwikkelen. Elke team heeft zijn teammeeting waar operationele zaken worden besproken. Vaste onderwerpen zijn bezettingsgraad, projectvoortgang, persoonlijke ontwikkeling en commercie..

Daarnaast is er twaalf keer per jaar een bijeenkomst voor alle teams waar de voortgang van het gehele bedrijf besproken wordt. Op individueel niveau voer je maandelijks competentiegesprekken met je buddy om inzicht te krijgen in je persoonlijke ontwikkeling van kennis en vaardigheden.

Activiteiten buiten werk

The Brown Paper Company besteedt veel aandacht aan (teambuildings)activiteiten zoals de BPC Sail Challenge, meerdaagse teambuildingevents, het BPC Christmas Diner en de BPC Golf Challenge. Naast deze fun events is het ook mogelijk om NINTES en NedBricks te ondersteunen.

Kortom: een inspirerende omgeving voor topprofessionals
die continu willen verbeteren!


Terug naar boven

The Brown Paper Company

Disclaimer

De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door The Brown Paper Company. The Brown Paper Company besteedt uiterste zorg aan het zo actueel, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van deze website. The Brown Paper Company aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op de website van The Brown Paper Company. Ook kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend.

The Brown Paper Company heeft en behoudt het intellectuele eigendomsrecht van de op de website verstrekte informatie (teksten, logo's en beeldmateriaal). Niets van de op de website van The Brown Paper Company aangeboden informatie mag zonder schriftelijke toestemming van The Brown Paper Company openbaar worden gemaakt en/of verspreid en/of verveelvoudigd. Citeren altijd met bronvermelding. Niets uit deze website mag worden verveelvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van The Brown Paper Company.

Privacy Statement

The Brown Paper Company respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. The Brown Paper Company verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het invullen en versturen van een formulier, of het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker The Brown Paper Company toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statistische doeleinden.

Daarnaast gaat The Brown Paper Company er van uit dat een bezoeker geen bezwaar maakt tegen het ontvangen van informatie over actuele aanbiedingen van The Brown Paper Company. The Brown Paper Company verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden.

×