HOE WIJ U KUNNEN HELPEN

Onze diensten

Veranderen is complex en vraagt, naast eigenaarschap, om een multidisciplinaire aanpak. thebrownpapercompany biedt je diensten die je hierbij ondersteunen, je helpen bij de uitvoering of die jouw veranderrol overneemt waar het tijdelijk nodig is.

Slagvaardig management

 

Lees meer >

Commercie met meer rendement

 

Lees meer >

Operations met meer efficiency 

 

Lees meer >

Interim Change Expertise

 

Lees meer >

Innovatiekracht

 

Lees meer >

Team, Cultuur & Communicatie

 

Lees meer >

Wat klanten zeggen:

“‘De mensen van TBPC kennen je business en zijn niet bang om je uit te dagen. Ik heb ze ervaren als een betrouwbare partner die bereid en capabel is om je gids te zijn naar een duurzame visie, gecombineerd met een praktische werkwijze om hier naar toe te werken.”

Simone MensinkSales Director

“'Het werken met de professionals van The Brown Paper Company heeft mijzelf en mijn firma op voorsprong gezet door heldere en praktische inzichten en coaching on the spot'.”

Sven van AggelenCountry Manager

“TBPC geeft op een creatieve manier ondersteuning aan ons strategie proces en maakt daarbij ook een scherpe analyse van de dynamiek binnen ons MT en daarbuiten. Dat maakt voor mij persoonlijk de samenwerking bijzonder waardevol.”

Frank NijdamManaging Director Europe

“thebrownpapercompany heeft door de juiste vertaling van ons DNA met ons de stap gemaakt om inzichtelijk te maken waar de verbeter punten binnen organisatie en personeel lagen en ons begeleidt deze te implementeren waardoor personeel en organisatie verder gegroeid zijn.”

Paul Verheij & Richard Baars - MT

“In het jaarlijkse onderzoek van MT heeft Management Nederland zich ook weer uitgesproken. De op 1 na hoogste score op klantvriendelijkheid en een plek in de ‘elite top 25’ volgens Consultancy.nl. Wij zijn er trots op!”

MT 1000
Meer weten? Neem nu contact op!