Historie

Sinds 1999 ondersteunt thebrownpapercompany haar relaties bij verandervraagstukken en creëren we, van bestuurstafel tot en met de werkvloer, maximale waarde voor de klant.
In 2014 kozen de lezers van het blad MT, thebrownpapercompany als beste implementatie bureau bij het doorvoeren van verandering.
In 2018 namen de huidige aandeelhouders het bedrijf over om, gericht op innovatie en marktverbreding, haar (inter)nationale ambities verder vorm te geven. Vanaf januari 2019 is thebrownpapercompany gevestigd in het Unesco werelderfgoed De Van Nelle Fabriek. Duurzaamheid in bestaan is dat waar de Van Nelle Fabriek en thebrownpapercompany elkaar vinden en versterken.

Visie

Veranderen is hartstikke lastig. Toch moet het gebeuren. Wij geloven dat je in deze snel veranderende omgeving niet zonder continue verandering kan.

Helaas zien we te veel organisaties worstelen om echt duurzame verandering te realiseren. Dat moet beter. En dat kan beter.

Wij geloven dat je alleen duurzame verandering realiseert door de mens centraal te stellen.

Dat doen we al 20 jaar. En dat zullen we blijven doen. Totdat elke organisatie de capaciteiten heeft om zichzelf te blijven verbeteren. En daarmee het maximale uit zichzelf en zijn medewerkers weet te halen.

DNA als uitgangspunt

Organisaties met bestaansrecht hebben sterke, gemeenschappelijk gehanteerde, structuren en een sterk gemeenschappelijk beleefde cultuur. Gezamenlijk vormen zij, mèt energie en plezier, het organisatie-DNA. Het is de ziel van de organisatie, het creëert meerwaarde en laat de organisatie als één team opereren.
Bestuurders, management en uitvoerenden geven er invulling aan met hun werkzaamheden. Het onderscheid wordt bepaald door de details. Het is een unieke, integrale puzzel van elementen en de reden dat klanten bij u kopen en medewerkers bij u werken. Het is voor thebrownpapercompany het belangrijkste uitgangspunt bij aan haar voorgelegde verandervraagstukken.

Meer weten? Neem nu contact op!

Maak kennis met ons

Het team