Skip to main content

Commercie met meer rendement

Commercie zorgt, samen met operations, voor meerwaarde die leidt tot een ultieme klantbeleving en daarmee een beter rendement.

Commercie is verantwoordelijk voor het zoeken, behouden en doorontwikkelen van kansen bij bestaande en nieuwe klanten. Dat lukt alleen door de droom van de klant als uitgangspunt te nemen voor de inspanning.

De klantbeleving, die hieruit ontstaat,  valt en staat met het nakomen van de belofte aan de klant. Door de klant positief te verrassen en de klantdroom maximaal te ondersteunen, creëer je de meeste meerwaarde, onderscheidt je je van je concurrenten en heb je de minste kans op prijsdiscussies.   Belangrijk is daarbij dat je meer ‘latente’ behoefte of pijn oplost dan gevraagd. Van het begin tot aan het einde, door de hele keten heen, van commercie tot aan de operatie, zowel analoog als digitaal.

Van commercianten vraagt dat inzet van de juiste competenties, inzicht in de juiste indicatoren, het hanteren van de beste commerciële processen en het laten zien van het beste commerciële gedrag.

Door BrownPaper workshops, training, begeleiding en coaching brengen de consultants van thebrownpapercompany uw commerciële organisatie (DNA) en medewerkers naar het gewenste niveau.

Meer weten? Neem nu contact op!

Case 1

BEKIJK CASE