Skip to main content

Operationele uitvoering valt en staat met efficiency en effectiviteit

Operationele afdelingen zorgen, samen met commercie, voor het waarmaken van de klantbelofte en daarmee voor de ultieme klantbeleving.

De operationele afdelingen van een organisatie hebben als opdracht  om te werken op de meest efficiënte en meest effectieve manier, zonder concessies te doen aan de klantbeleving en de geleverde kwaliteit. Dat gebeurt door het eenduidig hanteren van de afgesproken processen, goede overdrachten te doen en de juiste gedragingen te laten zien. Dat betekent ook dat ze de mogelijkheid hebben om, op basis van continue analyse, verbeteringen door te voeren indien de markt of de specifieke klantvraag verandert. Wendbaarheid voor toekomstbestendigheid!

Van operationele medewerkers vraagt dat inzet met de juiste competenties, inzicht in de juiste indicatoren en het hanteren van de beste operationele processen in combinatie met betrouwbaar en voorspelbaar gedrag.

Door BrownPaper workshops, training, begeleiding en coaching brengen de consultants van thebrownpapercompany uw operationele organisatie (DNA) en medewerkers naar het gewenste niveau.

Meer weten? Neem nu contact op!

Efficiënt werken voor de energietransitie

BEKIJK CASE

Procesverbetering in de logistiek

BEKIJK CASE