Skip to main content

Innovatiekracht

Intelligente technologie, robotics, the Internet of Things, 3D-innovaties, exploderende leeftijdsverwachting, kennis die vrij toegankelijk is, circulariteit die traditioneel verdrukt, deeltijdgebruik dat eigendom overstijgt,  zijn slechts een paar voorbeelden van continu veranderende context voor je organisatie.

Bestuurders zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen, doorontwikkelen en achterlaten van een duurzaam bestaan voor het bedrijf en haar medewerkers.

Opvallend zijn de steeds kortere cycli tussen opeenvolgende (technologische) vernieuwingen. Wat betekent welke verandering voor je organisatie? Welke strategie dient waar op los gelaten te worden? Welke onderzoeken moeten worden gedaan? Wat is de impact op de organisatie en haar medewerkers? Hoe organiseer ik ons duurzaam bestaan? Vragen waar je een antwoord op moet hebben als je niet wilt worden ingehaald! De Opportunity Quick Scan kan je mede helpen een antwoord op deze vragen te vinden! Opportunity Quick Scan

Onze TOP coaches en Incubator specialisten staan voor je klaar om hun kennis, ervaringen en perceptie met je te delen en hierover met je te klankborden. Uiteindelijk zijn zij bereid, om samen met je de nieuwe wegen te bewandelen.

Meer weten? Neem nu contact op!

Het roer om

BEKIJK CASE

Nieuwe wegen

BEKIJK CASE