Skip to main content

Dit zijn wij

Wij bewegen ons door alle niveaus van de organisatie. Op ieder niveau zijn wij gewend om te werken, adviseren, uit te dagen en te inspireren met maar één missie: Mens en organisatie impact laten maken.

Erwin Schwartz

Erwin Schwartz

Managing Partner

Nieuwsgierig en volhardend, af en toe schuren om dat waar we elke dag aan werken van toegevoegde waarde te laten zijn. Plezier maken.

Ik verbind personen en belangen. Maak ruimte voor het gesprek en breng vastgelopen organisaties weer in beweging. Vanuit nieuwsgierigheid en de drive om bij te dragen aan duurzaamheid in bedrijfsmatige context. Immers duurzame bedrijven hebben recht van bestaan omdat ze waarde toevoegen en klanten voor ze kiezen. Dit zet mensen aan tot ontwikkeling en bedrijven aan tot verbeteren en groei.

thebrownpapercompany is voor mij dan ook een platform om invloed uit te oefenen. Invloed op mens en organisatie om het heft in eigen hand te nemen en te gaan voor een gezamenlijke toekomst.

Erik van Dijk

Implementeerder & Partner

Ik ben altijd op zoek naar wat het is dat jou, of jouw organisatie uit de comfort zone haalt, en je weer aanzet tot energiek veranderen - meer waarde toevoegend - in de overtuiging dat middels een concreet waarneembare verandering in gedrag, het resultaat volgt.

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het doen van projecten in zowel de technische- als zakelijke dienstverlening, utiliteit en maak industrie.

Expertise
• Analist, ontwerper & implementeerder
• Afgestudeerd bedrijfs econoom; commerciële beleidsvorming - Erasmus Universiteit Rotterdam

Joris van Hees

Adviseur

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. In deze korte zin schuilt een schat aan waarheid, maar voor mij het belangrijkste element is dat de sleutel tot veranderen bij jezelf ligt. Deze sleutel bij mensen naar boven halen is wat mij drijft.

Ik ben een echte allrounder. Met ruim 10 jaar ervaring in het begeleiden van complexe verandervraagstukken voor zowel structuur als cultuur elementen van organisaties en dat voor zowel publieke als commerciële organisaties en voor uiteenlopende disciplines.

Het liefst werk ik aan het ontwikkelen van competenties en vaardigheden gecombineerd met behalen van echt resultaat: leren door doen. In mijn ogen de enige manier om blijvend resultaat te realiseren.

Expertise:
• Professional business communication (NLP practitioner & master in opleiding)
• Project en Programma management (Prince2 & MSP)
• Integrated communication management (Bachelor, Hogeschool van Utrecht)

Erik Jan Elsenaar

Associate

Bedrijven en mensen daarbinnen helpen om hun bestaansrecht te versterken via nieuwe verdienmodellen, daar ligt mijn gedrevenheid.
Soms door het aanboren van onontdekt potentieel en vaak door het ontwikkelen van een duidelijke routekaart in een snel veranderend zakelijk eco-systeem.
Mijn persoonlijke waarde is vooral het met elkaar ‘lezen’ van de rationele en emotionele fundamenten die nodig zijn voor zakelijk succes, maar ook voor kansrijke omgevingen voor mensen om zich te ontwikkelen. Die combinatie onderscheidt ‘winnende bedrijven’ van ‘kwalificerende bedrijven’.

Bram Hustinx

Adviseur

Wat mij drijft is om mezelf elke dag uit te dagen zodat ik op persoonlijk en professioneel vlak kan groeien. Dit principe neem ik mee in mijn rol als organisatie adviseur. Ik daag mensen, teams en organisaties uit zodat zij elke dag kunnen groeien, zich kunnen ontwikkelen. Wat mij energie geeft is als zij in dit ontwikkelproces boven zichzelf uitstijgen.

Marcel van der Schaaff

Business Developer & Partner

Ik word gedreven door mijn nieuwsgierigheid voor technologie en innovatie en de trends die lange termijn bepalen hoe jouw organisatie zich ontwikkelt naar de toekomst; wat is jouw bestaansrecht en hoe kun je dat zekerstellen? Waar liggen kansen en waarin wil je vernieuwen en hoe kun je jezelf heruitvinden om die toekomst zelf ter hand te nemen?

Ik ben gegroeid in ruim 20 jaar als ondernemer, investeerder en vernieuwer. Kenmerkende sectoren zijn (financiële) dienstverlening, mobiliteit en energie. Business development is mijn natuurlijke domein. Ambitie is nieuwe activiteiten op te zetten, kansrijke proposities te creëren.

Expertise:
• Business development, innovatie, strategie
• Afgestudeerd econoom; makro, Universiteit van Amsterdam

Nevenfuncties:
• Mede-oprichter en bestuurder van Stichting NINTES en Nedbricks
• Oprichter-investeerder Mercury Trade Credit
• Ambassadeur Net4Kids

jij?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s om ons team en onze klanten verder te ontwikkelen. Wij geloven dat groei mogelijk is door kennis, ervaringen en netwerken te delen.
Herken jij jezelf in ons profiel? Kun jij je vinden in onze aanpak? Ben je commercieel actief en daag je graag de mooiste organisaties uit?
Mail ons je motivatie en CV, wellicht nodigen we je uit om kennis te maken. Voor vragen of meer informatie? Bel ons, wij staan je graag te woord +31 (0) 88 73 05 555.

Philip van der Valk

Associate

Het motiveert mij enorm om organisaties en de mensen daarin werkzaam, te laten inzien dat een ander (effectief) gedrag helpt in de huidige markt naar betere resultaten, waarbij het mijn doel is om hun commerciële DNA te laten groeien door meer verkoopbewustzijn aan te brengen en leiderschap verder te ontwikkelen.

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in sales, algemeen management, interim-management in B2B omgevingen en familiebedrijven.

Expertise:
• Sales; Interim-management; pragmatisch implementeerder; klantgericht denken en handelen.
• Afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool, gevolgd door Bedrijfskunde

jij?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s om ons team en onze klanten verder te ontwikkelen. Wij geloven dat groei mogelijk is door kennis, ervaringen en netwerken te delen.
Herken jij jezelf in ons profiel? Kun jij je vinden in onze aanpak? Ben je commercieel actief en daag je graag de mooiste organisaties uit?
Mail ons je motivatie en CV, wellicht nodigen we je uit om kennis te maken. Voor vragen of meer informatie? Bel ons, wij staan je graag te woord +31 (0) 88 73 05 555.