Dit zijn wij

Wij bewegen ons door alle niveaus van de organisatie. Op elk niveau zijn wij gewend om te adviseren, uit te dagen en te inspireren met maar één missie: het maximale uit organisaties te halen door hun mensen te leren veranderen.

Erwin Schwartz

Erwin Schwartz

Managing Partner

Nieuwsgierig en volhardend, af en toe schuren om dat waar we elke dag aan werken van toegevoegde waarde te laten zijn. Plezier maken.

Ik verbind personen en belangen. Maak ruimte voor het gesprek en breng vastgelopen organisaties weer in beweging. Vanuit nieuwsgierigheid en de drive om bij te dragen aan duurzaamheid in bedrijfsmatige context. Immers duurzame bedrijven hebben recht van bestaan omdat ze waarde toevoegen en klanten voor ze kiezen. Dit zet mensen aan tot ontwikkeling en bedrijven aan tot verbeteren en groei.

thebrownpapercompany is voor mij dan ook een platform om invloed uit te oefenen. Invloed op mens en organisatie om het heft in eigen hand te nemen en te gaan voor een gezamenlijke toekomst.

Erik van Dijk

Implementeerder & Partner

Ik ben altijd op zoek naar wat het is dat jou, of jouw organisatie uit de comfort zone haalt, en je weer aanzet tot energiek veranderen - meer waarde toevoegend - in de overtuiging dat middels een concreet waarneembare verandering in gedrag, het resultaat volgt.

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het doen van projecten in zowel de technische- als zakelijke dienstverlening, utiliteit en maak industrie.

Expertise
• Analist, ontwerper & implementeerder
• Afgestudeerd bedrijfs econoom; commerciële beleidsvorming - Erasmus Universiteit Rotterdam

Johan van Ettinger

Adviseur

Om als organisatie continu te kunnen verbeteren, is het belangrijk om te weten waar je staat en wat de impact van voorgestelde veranderingen is. Het geeft mij energie om te werken aan het definiëren en inzichtelijk maken van bestaande knelpunten in de organisatie met als doel de organisatie toekomstperspectief te bieden. Mijn interesse- en kennisgebieden zijn operational excellence, het verbeteren en meten van de klanttevredenheid en data governance en analytics trajecten en heb inmiddels gewerkt in diverse branches, zoals retail, verzekeringen en industrie. De impact van data op organisaties en het datagedreven aansturen van een organisatie wordt door de steeds uitgebreidere technologische mogelijkheden een relevanter thema. Ik help organisaties graag de kansen vanuit de business te vertalen naar concreet meetbare data.

Erik Jan Elsenaar

Adviseur

Bedrijven en mensen daarbinnen helpen om hun bestaansrecht te versterken via nieuwe verdienmodellen, daar ligt mijn gedrevenheid.
Soms door het aanboren van onontdekt potentieel en vaak door het ontwikkelen van een duidelijke routekaart in een snel veranderend zakelijk eco-systeem.
Mijn persoonlijke waarde is vooral het met elkaar ‘lezen’ van de rationele en emotionele fundamenten die nodig zijn voor zakelijk succes, maar ook voor kansrijke omgevingen voor mensen om zich te ontwikkelen. Die combinatie onderscheidt ‘winnende bedrijven’ van ‘kwalificerende bedrijven’.

Jenny Meester

Adviseur

Voor mij is het de uitdaging om het beste naar boven te halen in anderen en mijzelf. Het geeft mij dan ook veel voldoening dat ik mensen en organisaties kan begeleiden in verandervraagstukken om duurzame groei te realiseren, vanuit het principe Ik doe – wij doen – jullie doen.

Vanuit mijn ervaring als Marketingmanager voor verschillende tijdschriften, heb ik vele teams begeleid in verandering. Veranderingen in merkstrategie, innovatieve verdienmodellen en met name klantgerichtheid. Waarbij ik het motto hanteer; klant blij, wij blij. Klantgerichtheid is dan ook voor mij de absolute basis voor mijn aanpak.

Aangevuld met mijn vaardigheden als coach om medewerkers en teams te helpen om verander-gerelateerde doelen te verwezenlijken en hen zichzelf verder te ontwikkelen. Door te leren, te inspireren en te ondersteunen. Door de knelpunten inzichtelijk te maken en kansen samen te pakken om daarmee alle groeipotentie te benutten.

Expertise
• Strategisch marketeer (NIMA-C), Coaching (NLP-Practitioner)

Philip van der Valk

Adviseur

Het motiveert mij enorm om organisaties en de mensen daarin werkzaam, te laten inzien dat een ander (effectief) gedrag helpt in de huidige markt naar betere resultaten, waarbij het mijn doel is om hun commerciële DNA te laten groeien door meer verkoopbewustzijn aan te brengen en leiderschap verder te ontwikkelen.

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in sales, algemeen management, interim-management in B2B omgevingen en familiebedrijven.

Expertise:
• Sales; Interim-management; pragmatisch implementeerder; klantgericht denken en handelen.
• Afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool, gevolgd door Bedrijfskunde

Marcel van der Schaaff

Business Developer & Partner

Ik wordt gedreven door mijn nieuwsgierigheid voor technologie en innovatie en de trends die lange termijn bepalen hoe jouw organisatie zich ontwikkelt naar de toekomst; wat is jouw bestaansrecht en hoe kun je dat zekerstellen? Waar liggen kansen en waarin wil je vernieuwen en hoe kun je jezelf heruitvinden om die toekomst zelf ter hand te nemen?

Ik ben gegroeid in ruim 20 jaar als ondernemer, investeerder en vernieuwer. Kenmerkende sectoren zijn (financiële) dienstverlening, mobiliteit en energie. Business development is mijn natuurlijke domein. Ambitie is nieuwe activiteiten op te zetten, kansrijke proposities te creëren.

Expertise:
• Business development, innovatie, strategie
• Afgestudeerd econoom; makro, Universiteit van Amsterdam

Nevenfuncties:
• Mede-oprichter en bestuurder van Stichting NINTES en Nedbricks
• Oprichter-investeerder Mercury Trade Credit
• Ambassadeur Net4Kids

Bram Hustinx

Adviseur

Wat mij drijft is om mezelf elke dag uit te dagen zodat ik op persoonlijk en professioneel vlak kan groeien. Dit principe neem ik mee in mijn rol als organisatie adviseur. Ik daag mensen, teams en organisaties uit zodat zij elke dag kunnen groeien, zich kunnen ontwikkelen. Wat mij energie geeft is als zij in dit ontwikkelproces boven zichzelf uitstijgen.

Joris van Hees

Adviseur

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. In deze korte zin schuilt een schat aan waarheid, maar voor mij het belangrijkste element is dat de sleutel tot veranderen bij jezelf ligt. Deze sleutel bij mensen naar boven halen is wat mij drijft.

Ik ben een echte allrounder. Met ruim 10 jaar ervaring in het begeleiden van complexe verandervraagstukken voor zowel structuur als cultuur elementen van organisaties en dat voor zowel publieke als commerciële organisaties en voor uiteenlopende disciplines.

Het liefst werk ik aan het ontwikkelen van competenties en vaardigheden gecombineerd met behalen van echt resultaat: leren door doen. In mijn ogen de enige manier om blijvend resultaat te realiseren.

Expertise:
• Professional business communication (NLP practitioner & master in opleiding)
• Project en Programma management (Prince2 & MSP)
• Integrated communication management (Bachelor, Hogeschool van Utrecht)

jij?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s om ons team en onze klanten verder te ontwikkelen. Wij geloven dat groei mogelijk is door kennis, ervaringen en netwerken te delen.
Herken jij jezelf in ons profiel? Kun jij je vinden in onze aanpak? Ben je commercieel actief en daag je graag de mooiste organisaties uit?
Mail ons je motivatie en CV, wellicht nodigen we je uit om kennis te maken. Voor vragen of meer informatie? Bel ons, wij staan je graag te woord +31 (0) 88 73 05 555.
Sven Gall Brownpapercompany

Sven Gall

Adviseur

Ingenieur & organisatiekundige.

Een bedrijf is een professionele omgeving. Daar gelden andere regels dan in bijvoorbeeld een ministerie of een voetbalclub met vrijwilligers. Commercieel succes speelt een belangrijke rol.

Binnen deze omgeving is duurzame verandering, “Change” nog steeds een van de moeilijkste zaken om voor elkaar te krijgen. Technologie of structuur s vaak niet het enige antwoord en de irrationele processen tussen mensen helpen meestal niet.

In mijn dagelijks werk ben ik bezig om geplande verandering toch voor elkaar te krijgen. Binnen de onlosmakelijke samenhang tussen bedrijfsprocessen, techniek, systemen, besturing, structuur en menselijke dynamiek. Verandering die vertaald moet kunnen worden in klinkende euro’s.

Ik ben wars van zweefteverij en allergisch voor rechtuit-denken, over-simplificeren, ongeduld en blinde ambitie.

Als ingenieur breng ik structuur aan en richt ik mij op het hier en nu. Als organisatiekundige & gedragsveranderaar maak ik begrippen als; motivatie, reflectie vermogen, attitude, mindset, intentie, groepszelfvertrouwen en psychologische veiligheid werkbaar.

Ik luister naar de kennis van de werkvloer en de moeite van het management. Door mijn achtergrond beweeg ik soepel door alle lagen van een organisatie.

Hobby’s? Squash, reizen, bier en barbecue.

jij?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s om ons team en onze klanten verder te ontwikkelen. Wij geloven dat groei mogelijk is door kennis, ervaringen en netwerken te delen.
Herken jij jezelf in ons profiel? Kun jij je vinden in onze aanpak? Ben je commercieel actief en daag je graag de mooiste organisaties uit?
Mail ons je motivatie en CV, wellicht nodigen we je uit om kennis te maken. Voor vragen of meer informatie? Bel ons, wij staan je graag te woord +31 (0) 88 73 05 555.
Meer weten? Neem nu contact op!