Contact

Telefoon:
+31 88 730 55 55


Kantoor:
Campus 'Berg en Bosch'
Professor Bronkhorstlaan 10 / Gebouw 84
3723 MB  Bilthoven
Routebeschrijving


Terug naar boven

The Brown Paper Company

Routebeschrijving

Adres

Campus 'Berg en Bosch'
Professor Bronkhorstlaan 10 / Gebouw 84
3723 MB  Bilthoven


GPS-Coördinaten

N 52° 09.372' E 005° 12.527'


Campus

Berg en Bosch is een campus met een aantal bedrijven waarvan de hoofdweg een rondweg vormt. The Brown Paper Company bevindt zich op circa 3/4 van deze rondweg van 2 km, in gebouw 84. Sla rechtsaf bij de ingang van de campus, nog vóór de slagbomen rechtuit. Niet direct rechts parkeren maar betreed het terrein door de bezoekersslagbomen door te gaan. Volg de bochtige weg op het terrein, circa 1 kilometer. The Brown Paper Company bevindt zich aan je rechterhand in een glazen gebouw. Je kunt parkeren in de parkeergarage onder ons pand of links van de weg op buitenparkeerplaats P7. Welkom!


Met de auto

Neem afslag 32 Maartensdijk / Bilthoven op de A27. Ga op de rotonde richting Bilthoven. Sla na enkele kilometers bij het verkeerslicht linksaf richting Berg en Bosch. Volg deze weg. Berg en Bosch ligt net na de bocht in de weg, aan uw rechterhand, ter hoogte van de bushalte.


Openbaar vervoer

Vanaf station Bilthoven (taxistandplaats) rijdt streekbus 58 één maal per uur (3 minuten over heel), de spitsbus 258 drie keer per uur tijdens de spits. Neem de bus richting Maartensdijk, uitstappen bij halte Berg en Bosch. Meer informatie: www.9292.nl.Terug naar boven

The Brown Paper Company

Aanmelden nieuwsbrief

Ja, ik abonneer mij kosteloos op The Brown Paper Company-nieuwsbrief waarin onderwerpen als verandermanagement en procesoptimalisatie geregeld aan bod komen.

*) verplicht veld

Terug naar boven

The Brown Paper Company

Aanmelden nieuwsbrief

Verder

×

Disclaimer

De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door The Brown Paper Company. The Brown Paper Company besteedt uiterste zorg aan het zo actueel, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van deze website. The Brown Paper Company aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op de website van The Brown Paper Company. Ook kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend.

The Brown Paper Company heeft en behoudt het intellectuele eigendomsrecht van de op de website verstrekte informatie (teksten, logo's en beeldmateriaal). Niets van de op de website van The Brown Paper Company aangeboden informatie mag zonder schriftelijke toestemming van The Brown Paper Company openbaar worden gemaakt en/of verspreid en/of verveelvoudigd. Citeren altijd met bronvermelding. Niets uit deze website mag worden verveelvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van The Brown Paper Company.

Privacy Statement

The Brown Paper Company respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. The Brown Paper Company verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het invullen en versturen van een formulier, of het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker The Brown Paper Company toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statistische doeleinden.

Daarnaast gaat The Brown Paper Company er van uit dat een bezoeker geen bezwaar maakt tegen het ontvangen van informatie over actuele aanbiedingen van The Brown Paper Company. The Brown Paper Company verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden.

×