Skip to main content

Jij wilt meer impact maken voor je klant en daarvoor hebben wij onze diensten en services. Van onderzoek en advies tot en met realisatie.

Digitale strategie

Digitale operatie

Besturing

Verandermanagement

Digitale visie en strategie

Op weg naar een impactvolle organisatie waar IT en business elkaar versterken

We bepalen samen met jou relevante marktomstandigheden, klant en technologie trends. Samen met een analyse van jouw organisatie maken we kansen en uitdagingen concreet als basis voor de te bepalen digitale visie en strategie.
We definiëren innovaties en de belangrijke ontwikkel thema’s voor de organisatie als basis voor de roadmap. Aan de hand van scenario’s bepalen we de meest impactvolle strategie.

Digitale visie
Innovatie
Strategie
IT Landschap
Roadmap

Business case
Innovaties
Procesanalyse
Service blueprint
Data gedreven werken
Implementatiebegeleiding

Digitale operatie

Voor echte impact voor de klant

Door jouw organisatieprocessen in kaart te brengen krijgen we inzicht in hoe het bedrijf opereert en met elkaar samenwerkt. We bepalen kansen voor datagedreven innovatie en maken gebruik van de mogelijkheden die blockchain, Artificial intelligence en FAIR-data leveren, om medewerker, klant en organisatie te dienen.
We ontwikkelen de service blueprint voor de toekomst en definiëren de best mogelijke data strategie en business case. De huidige situatie van je organisatie zetten we af tegen de service blueprint van de toekomst. Aan de hand van een GAP analyse schetsen we concrete ontwikkelingen en starten de implementatie.

We begeleiden de implementatie binnen de organisatie en ondersteunen gebruikers in de adoptie van de oplossingen.

Besturing

Voor beïnvloedbare impact

Met ons framework helpen we jou en je organisatie om impactvol te zijn. Wij veranderen de manier waarop je als organisatie succes definieert en communiceert. Hoe je voortgang volgt én hoe je resultaten haalt.
We bepalen welke stuurinformatie nodig is en richten effectieve aansturing in met hulp van gedrag en kaders om medewerkers te helpen impactvol te acteren.

Effectieve besluitvorming
Samenhang in besturing
Data en rapportage
Strategie executie

Programma management
Kennis en vaardigheden
Leiderschap
Begeleiding en coaching
Veranderkracht

Verandermanagement

Voor gedragen veranderingen naar meer impact

Uitgangspunt voor verandering is de strategie en de bijbehorende roadmap.
Aan de hand van onze brownpaper methode werken we aan het samenspel tussen de structuur en de cultuur van je organisatie. We onderzoeken de elementen van het Brownpaper DNA raamwerk om de verandering in kaart te brengen en te vertalen naar concrete verbeterplannen.
Samen met veranderteams van jouw organisatie werken we aan implementatie en ontwikkeling.
We werken aan de veranderkracht van je organisatie om nu en in de toekomst snel mee te bewegen in de veranderende markt.

Een greep uit onze merken