Skip to main content

Prikkels

‘Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg’

Wanneer je iedere dag bezig bent om het maximale uit je organisatie te halen, wil je dat deze tijdsinvestering ook zichtbaar is in betere resultaten.

In de loop van de tijd kunnen er vaste patronen in je organisatie sluipen. Daarbij kunnen er ‘blinde vlekken’ zijn ontstaan: sommige tijdsinvesteringen zijn zo vanzelfsprekend dat we niet meer zien hoe ze ons tegenwerken of hoe we een situatie kunnen verbeteren.

Vanuit de gedachte: ‘Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg’, hebben wij Prikkels ontwikkeld. De Prikkels zijn ontwikkeld  met het doel om jou en je collega’s te inspireren om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Dit andere perspectief geeft inzicht waar het beter kan en zet aan tot andere acties met vernieuwende uitkomsten.

Ga direct aan de slag met onze prikkels…

Wij geloven dat een duurzame toekomst maakbaar is!

Met onze ervaring, analyse en de juiste tools helpen wij je om ‘het nieuwe normaal’ in de processen en besturing in je organisatie te ontwikkelen en prikkelen. Dit doen we met een centrale rol voor het gewenste, concreet waarneembare gedrag.

Het maakbare ‘nieuwe normaal’ realiseer je door de structuur en de cultuur van je organisatie met elkaar samen te laten werken. Voorbeelden van structuurelementen zijn de producten en diensten, de kwaliteit van processen en besturing van je organisatie. De cultuur elementen geven uitvoering aan je structuur. Dit zijn bijvoorbeeld de waarden, het gezamenlijke gedrag en het acteren van het management. Het gedrag waarin alles tot uiting komt geeft ruimte voor de ontwikkeling van jou gewenste ‘nieuwe normaal’. Het prikkelt om iedere dag een beetje beter te doen.

Het is aan jou de keuze of daar een uitgebreid ontwikkelingsprogramma bij hoort of een aantal goed voorbereide- en geplaatste interventies. Van ons krijg je geen vage verhalen maar wel steekhoudende analyses en goed onderbouwde en nauwkeurig uitgevoerde pragmatische activiteiten. Zo is jouw ‘nieuwe normaal’ klaar voor een duurzame toekomst!

Mochten er nog vragen zijn, dan help ik jullie graag verder op weg.

Erwin Schwartz

Erwin Schwartz | Managing Partner

Neem contact met mij op!
Bekijk hier onze diensten