Skip to main content

Doe Maar Duurzaam

Duurzaam ondernemen is een bekend begrip waar ondernemers niet meer omheen kunnen. Een gezonde omgeving ligt voor een groot deel in onze eigen handen. Dit is niet alleen vanuit milieuoogpunt. Juist met een duurzame bedrijfsvoering kunnen ondernemers ook op de lange termijn kosten besparen en inkomsten verhogen.

In de maanden augustus en september is thebrownpapercompany meerdere keren te zien in het programma Doe Maar Duurzaam op RTLZ. Dit programma staat in het teken van duurzaam ondernemen in de breedste zin van het woord. Duurzaam voor mens en organisatie. En daarom werken wij graag mee aan dit programma.

Wij geven dit seizoen vier tips. De uitzendingen kun je hier nog eens rustig terugkijken en eventueel je vragen over duurzame organisatieontwikkeling aan ons stellen.

Doe maar Duurzaam brownpapercompany

Uitzendingen
Zaterdag 17:30
Zondag 16:30
Maandag 07:30
Woensdag 10:30
Vrijdag 15:30

Tips voor duurzame verandering

start site

Bekijk dit artikel
twee valkuilen site

Bekijk dit artikel
medewerkers aan het stuur site

Bekijk dit artikel
continue ontwikkeling

Bekijk dit artikel
constructief conflict site

Bekijk dit artikel

Item tip 4: De toegevoegde waarde van constructieve conflicten

Meer over deze tip

Item tip 3:
Medewerkers aan het stuur in klantgerichte processen

Meer over deze tip

Item tip 2:
Twee valkuilen van verandertrajecten

Meer over deze tip

Item tip 1: Waarom klein en direct starten de succeskans van een verandering vergroot

Meer over deze tip

Uitzending januari 2020

Wil je een berichtje ontvangen zodra de volgende tip online staat? Laat dan hier je e-mailadres achter!

Welke uitdaging heb jij voor je organisatie?

Wij geloven dat een duurzame toekomst maakbaar is!

Met onze ervaring, analyse en de juiste tools helpen wij je om ‘het nieuwe normaal’ in de processen en besturing in je organisatie te ontwikkelen en prikkelen. Dit doen we met een centrale rol voor het gewenste, concreet waarneembare gedrag.

Het maakbare ‘nieuwe normaal’ realiseer je door de structuur en de cultuur van je organisatie met elkaar samen te laten werken. Voorbeelden van structuurelementen zijn de producten en diensten, de kwaliteit van processen en besturing van je organisatie. De cultuur elementen geven uitvoering aan je structuur. Dit zijn bijvoorbeeld de waarden, het gezamenlijke gedrag en het acteren van het management. Het gedrag waarin alles tot uiting komt geeft ruimte voor de ontwikkeling van jou gewenste ‘nieuwe normaal’. Het prikkelt om iedere dag een beetje beter te doen.

Het is aan jou de keuze of daar een uitgebreid ontwikkelingsprogramma bij hoort of een aantal goed voorbereide- en geplaatste interventies. Van ons krijg je geen vage verhalen maar wel steekhoudende analyses en goed onderbouwde en nauwkeurig uitgevoerde pragmatische activiteiten. Zo is jouw ‘nieuwe normaal’ klaar voor een duurzame toekomst!

Mochten er nog vragen zijn, dan help ik jullie graag verder op weg.

Erwin Schwartz

Erwin Schwartz | Managing Partner

Neem contact met mij op!
Bekijk hier onze diensten